Transportul sustenabil si importanta acestuia

Probabil nu v-ar veni să credeți dacă v-am zice că în Amsterdam numărul bicicletelor depășește numărul locuitorilor, nu-i așa?
Din fericire pentru mediu, este adevărat. Numărul de locuitori este undeva în jurul a 800.000 de oameni, iar numărul de biciclete este de 900.000. (sursa: iVelo)

Astăzi vă vorbim despre transportul sustenabil si importanța acestuia.

Un pas simplu, dar puternic, pe care îl putem face este să optăm pentru mijloace de transport durabile. Gândiți-vă de câte ori ați urcat în mașină pentru a parcurge distanțe mici sau medii, când puteți alege alternativa sustenabilă. 🚲

Mersul pe jos: Alege să faci o plimbare și să respiri aer curat atunci când destinația este aproape. Fie că este vorba de o plimbare în parc sau de o vizită rapidă la magazin, fiecare pas contează.
Bicicleta: Folosirea bicicletei nu numai că este o opțiune eco-friendly, dar și o modalitate excelentă de a face mișcare și a te bucura de natură în timp ce te deplasezi.
Trotinetele Electrice: Pentru cei care preferă o altă alternativă, trotinetele electrice sunt o alegere fantastică, oferind o modalitate rapidă și ecologică de a ajunge la destinație.
Mașinile Electrice: Dacă distanța sau necesitățile tale impun o mașină, consideră trecerea la o mașină electrică. Potrivit studiilor, acestea reduc semnificativ emisiile de carbon și contribuie la combaterea schimbărilor climatice.
Transportul public: Dacă distanța este mai mare sau nu ai posibilitatea să mergi pe jos sau cu bicicleta, transportul public este alegerea potrivită. Prin împărțirea unui mijloc de transport cu alții, reduci emisiile de CO2 și contribui la diminuarea traficului în oraș.
În plus, trăind sustenabil, ne oferim șansa de a influența pozitiv generațiile viitoare și de a păstra planeta noastră verde și prosperă. Haideți să fim modele pentru comunitatea noastră, împărtășind experiențele noastre și încurajând pe cei din jur să aleagă variantele ecologice.
Și noi facem demersuri în acest sens, iar anul acesta, în Anul Sustenabilitatii la DMF Poliplast, am lansat prima stație de încărcare electrică, ce permite încărcarea unei game largi de vehicule electrice.
Aceasta este o componentă importantă în strategia companiei de a facilita echipei DMF Poliplast acces gratuit la resurse regenerabile. Acțiunile noastre sunt un început de drum pentru un viitor mai verde!
Așadar, să ne amintim mereu că fiecare alegere contează. Să alegem să trăim sustenabil pentru a crea un viitor mai bun pentru toți!
Share
Transportul-sustenabil-productie-ambalaje