Investim in sustenabilitate

Credem cu tărie că protejarea mediului înconjurător este vitală pentru a ne asigura că atât noi cât și generațiile următoare putem avea un viitor mai bun.
 
Prin activitatea companiei noastre de producție ambalaje flexibile, ne-am luat angajamentul ferm de a adera la principiile economiei circulare și de a investi major în această direcție.

 

Pentru noi, cele mai importante valori au constat întotdeauna în necesitatea de a produce sustenabil, de a respecta consumatorii și natura, prin diminuarea constantă a gradului de poluare și a risipei. Tehnologia pe care o folosim ne permite să producem într-un mod inteligent ambalaje care pot fi reciclate 100% și care s-au dovedit a fi una dintre cele mai eficiente modalități de a reduce emisiile de gaz cu efect de seră.

 

O economie circulară implică reducerea deșeurilor la minimum, precum și reutilizarea, repararea, refacerea și reciclarea materialelor și produselor existente. Pentru noi, ambalajul reprezintă o resursă care se poate utiliza de mai multe ori în procesul de producție fără riscuri de contaminare.

 

Această nouă viziune asupra ambalajelor ne va oferi oportunități de a folosi ambalaje construite fără risipă, din materiale reciclate, care vor putea fi refolosite sau reciclate după utilizare.
Implementarea unei economii circulare va reduce presiunea asupra mediului, va asigura alimentarea cu materii prime, va crește competitivitatea, inovația și creșterea economică și va crea noi locuri de muncă.

 

Iar frumusețea economiei circulare este aceea de a implica pe fiecare dintre noi în conservarea mediului și a crea un ambient sustenabil mai frumos.

Contăm să parcurgem împreună pe acest drum benefic și ambițios!

Share
sustenabilitate