Avem propriile
valori și principii

Filosofia Noastrã

" Nu te teme de cei care îți fură designul. Teme-te de ziua în care nu o vor mai face !!! "

– Jeff Bezos – fondator Amazon

VIZIUNEA

DMF Poliplast va fi unul dintre primii trei producători de ambalaje flexibile din România.

Ne adresăm celor mai exigenți clienți, atenți la integritatea, prospețimea, gustul și aspectul atractiv al produselor pe care le pun la dispoziția consumatorilor finali. Ne propunem să devenim partenerul lor preferat, pe termen lung. În acest scop inovăm continuu și acționăm pentru a le îndeplini în mod constant așteptările, prin proactivitatea și promptitudinea cu care le oferim soluții moderne și complete de ambalare.
Acordăm o atenție constantă pregătirii și perfecționării angajaților noștri și suntem preocupați să creăm un climat de lucru prin care să stimulăm spiritul de echipă, competență, receptivitatea la noi provocări, inițiativa, performanța și loialitatea față de companie.

MISIUNEA

Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.

Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a abilităților de a oferi ambalaje și servicii de cea mai bună calitate.

Astfel, urmărim: satisfacerea cerințelor clienților; crearea unui mediu intern favorabil dezvoltării, menținerii și motivării capitalului uman; prevenirea poluării mediului înconjurător și instruirea continuă a angajaților; asigurarea resurselor umane, financiare, materiale, tehnice și informaționale pentru realizarea obiectivelor propuse; stabilirea și menținerea unor relații reciproc avantajoase cu furnizorii și clienții.

Suntem conştienţi că prin natură activităţilor pe care le desfăşurăm generăm un anumit impact asupra mediului, impact pe care îl controlăm şi îl reducem permanent.

VALORILE

Pasiunea – ne place producția de bună calitate și suntem încântați atunci când clienții sunt mulțumiți de noi.

Respectul reciproc – ne respectăm angajații, clienții și colaboratorii. Promisiunile pe care le facem sunt literă de lege pentru noi. Apreciem diversitatea în idei și experiențe. Îi considerăm pe angajații noștri ca fiind foarte importanți. Suntem conștienți că tratându-i cum se cuvine, ei îi vor trata, la rândul lor, cum se cuvine, pe clienți.

Spiritul inovator și perseverență – activăm într-o industrie foarte dinamică, de aceea suntem receptivi la schimbare, învățăm tot timpul și aplicăm imediat ideile noi, fiind permanent preocupați de excelență în execuție.

Credem în bunătate. Ne bucurăm și sărbătorim împreună.