Noi tehnologii de imprimare la DMF Poliplast

Un pas mare pentru productia sustenabila a ambalajelor flexibile din Romania

 

SUMAR ARTICOL
I. Introducere – Prezentăm implementarea unei tehnologii revoluționare de imprimare la DMF Poliplast.
II. Cernelurile pe bază de apă – Explorăm motivele adoptării și beneficiile acestora pentru mediu și clienți.
III. Impactul asupra siguranței și reciclabilității – Discutăm cum noua tehnologie îmbunătățește siguranța, reciclabilitatea și durabilitatea ambalajelor.
IV. Sustenabilitate și responsabilitate socială – Subliniem alinierea tehnologiei cu viziunea noastră pentru un viitor sustenabil.
V. Soluții personalizate de ambalare – Prezentăm adaptarea la cerințele europene și soluțiile personalizate oferite.
VI. Invitație la evenimente – Anunțăm Open Days pentru prezentarea noii tehnologii.

 

I. Introducere

Anul acesta implementăm cea mai nouă tehnologie de imprimare din industria noastră, o premieră pe piața românească și o inovație mondială.

Echipamentul revoluționar de imprimare va permite utilizarea de cerneluri pe bază de apă în heptacromie, care alături de noua tehnologie de prelucrare a graficii asigură precizie și calitate mărite.

La DMF Poliplast, suntem mândri să anunțăm implementarea acestei inovații ce nu numai că îmbunătățește calitatea produselor, dar subliniază și angajamentul nostru față de sustenabilitate.

 

II. Cernelurile pe bază de apă: Alegerea responsabilă pentru mediu și calitate

Am adoptat cernelurile pe bază de apă pentru a acorda prioritate responsabilității față de mediu și pentru a reduce amprenta de carbon.

Totodată, clienții se vor bucura de culori mai vibrante, ambalaje sigure fără probleme de migrare a cernelurilor și o mai mare reciclabilitate, toate contribuind la o alegere mai durabilă și mai ecologică. Procesul de laminare aplicat după imprimarea cu cerneluri pe bază de apă crește rezistența materialului imprimat.

Află mai multe despre avantajele cernelurilor pe bază de apă.

 

III. Impactul asupra siguranței, reciclabilității și durabilității ambalajelor

Noua tehnologie nu doar că îmbunătățește aspectul ambalajelor, dar le face și mai sigure și mai durabile. Printre beneficiile majore se numără:

  • Creșterea siguranței produselor
  • Îmbunătățirea procesului de reciclare
  • Materiale mai rezistente la uzură

 

IV. Alinierea cu viziunea pentru sustenabilitate și responsabilitate socială

Pe lângă îmbunătățirea siguranței, diminuarea solvenților din procesul de producție se aliniază perfect cu viziunea noastră pentru 2030, pentru care acum suntem pregătiți.

Prin adoptarea cernelurilor pe bază de apă, nu numai că am acordat prioritate sănătății și siguranței forței noastre de muncă, dar am făcut și pași semnificativi spre reducerea impactului nostru asupra mediului, promovând un proces de producție mai ecologic.

 

V. Oferta personalizată de ambalare și soluții moderne, sustenabile

Răspundem nevoilor pieței cu soluții personalizate de ambalare, care respectă cele mai înalte standarde europene de calitate și sustenabilitate.

  • Adaptare la cerințele specifice ale clienților
  • Utilizarea tehnologiilor moderne și sustenabile

Aplicații ale cernelurilor pe bază de apă – exemple

VI. Invitație la evenimente viitoare și conectare online

Începând cu luna aprilie 2024 întreaga capacitate nouă va fi funcțională și vom organiza sesiuni de Open Days pentru:

  • Prezentarea noii tehnologii de imprimare si laminare
  • Oportunitatea de a întâlni echipa DMF Poliplast

Află mai multe despre evenimentele noastre.

 

Implementarea celei mai noi tehnologii de imprimare la DMF Poliplast reprezintă un angajament ferm către inovație, calitate și sustenabilitate. Suntem mândri să consolidăm valorile care ne definesc: precizie, calitate și consecvență în tot ceea ce facem.


Prin acest articol, am urmărit să oferim o imagine de ansamblu a inovațiilor și angajamentului nostru față de un viitor mai sustenabil. Utilizarea cernelurilor pe bază de apă și implementarea noilor tehnologii de imprimare nu sunt doar pași importanți în îmbunătățirea calității produselor noastre, dar și în protejarea mediului înconjurător. Vă invităm să explorați site-ul companiei pentru mai multe informații și să vă alăturați inițiativelor noastre.

Share
Noi tehnologii de imprimare la DMF Poliplast