De la Arad la Focșani: directorul de productie DMF Poliplast

Un profesionist are rezidența acolo unde cariera sa poate evolua. Este și cazul colegului nostru ALIN NISTOR, directorul de producție DMF POLIPLAST, care a venit în echipa noastră de la Arad, acolo unde lucra la o firmă cu amploare internațională din domeniu.

Alin este omul soluțiilor smart și al inovației, mereu aproape de echipa sa, mereu conectat la toate fazele lucrărilor.

Pentru noi este o mare plăcere că a venit în echipa noastră acum doi ani si ne dorim să-l cunoașteți și să ne cunoașteți prin ochii lui, așa ca i-am pus câteva întrebări.

De ce DMF Poliplast Vrancea?

Alin: Am ales această companie deoarece este o companie de familie cu mari perspective de dezvoltare, care se adaptează la toate schimbările pe care le cere piața, responsabilă din punct de vedere a calității și implicată în procesul de reciclare a ambalajelor.

Cum a fost perioada de adaptare între Arad și Vrancea?

Alin: Perioada de adaptare a fost scurtă, în primele luni practic am reușit să mă adaptez cu cultura zonei, echipa și totodată cu viața din localitatea Focșani, o experiență frumoasa care mi-a schimbat radical viziunea despre aceasta zonă, am fost plăcut surprins de tot ce mă înconjoară.

Care sunt atu-urile tehnologice ale DMF Poliplast?

Alin: Atuurile tehnologice ale societății sunt Imprimarea impecabilă, profesionalismul echipei de producție și totodată responsabilitatea întregii ehipe.

Care este caracteristica principală a echipei tehnice acum?
Alin: Echipa tehnică este caracterizată de o înaltă experiență și profesionalism.

Cum ai caracteriza atmosfera de la fabrica?
Alin: În fabrica domină o atmosferă de lucru în echipa care este îndreptată spre calitate și dezvoltare.

Mulțumim, Alin pentru că faci diferența în fiecare zi în domeniul nostru. Mulțumim că acum doi ani ai ales Vrancea și DMF Poliplast!

#cunoasteechipa #dmfpoliplast #team #incredere

Share
angajat-DMF-Poliplast