Comunicat. Fabrica DMF Poliplast oferă noi oportunități de angajare în Focșani

15 Martie 2024. Producătorul de ambalaje flexibile din Vrancea, DMF Poliplast, deschide posibilitatea unor noi locuri de muncă în cadrul fabricii din Focșani.

Pe platforma fabricii se dezvoltă ambalaje flexibile din folie polietilenă, polipropilenă, sacoșe, pungi, saci și alte ambalaje. Fabrica a inaugurat noi linii de producție în 2019 în urma unei investiții de 3 milioane de euro, iar producția este automatizată în mare măsură prin folosirea roboților industriali.

Compania se afla în plin proces de recrutare pentru a acoperi noi posturi în departamentele de producție. Angajările vizează pozițiile de:

  • operator Laminare
  • operator Sudeză
  • operator Sliter
  • operator Extrudare
  • operatori Prelucrare mase plastice.

„Obiectivul nostru este să oferim angajaților noștri un salariu atractiv și condiții de muncă la standarde occidentale. Ne asumăm instruirea și pregătirea continuă a angajaților, pentru dezvoltarea competențelor profesionale pentru o evoluție profesională continuă. Echipa noastră este foarte bine sudată și mediul de lucru este unul placut. Ne dorim ca și vrâncenii care lucrează în acest moment în străinătate să găsească atractiv pachetul salarial și condițiile de muncă de la fabrica noastră. ” a declarat Diana Dărmănescu, directorul general al companiei.

Producția fabricii răspunde cererii de ambalaje flexibile de pe piața din România, dar și din străinătate. Capacitatea tehnologică a liniei de producție este de minim 200 de tone în momentul de față. Un singur echipament al companiei are capacitatea de a produce 450 de pungi pe minut. 

La finalul anului 2022, compania avea 90 angajați, unii dintre ei lucrând aici încă de la începuturile companiei, de peste 25 de ani. 

Persoanele interesate de noile locuri de muncă ne pot contacta la adresa de mail anca.zaharia@dmfpoliplast.ro, la numărul de telefon 0756 082 121 sau ne pot vizita la sediul fabricii de pe Strada Suraii, nr. 6, Focsani, Vrancea.

#angajare #locuridemuncavrancea #joburivrancea #locuridemunca #focsani

Share